Produkta apraksts
Daudzfunkcionāla ierīce, kas cep, grilē, grilē, gatavo, tvaicē, atkausē un uzsilda. Pateicoties halogēnu izmantošanai, tas cep vairākas reizes ātrāk, salīdzinot ar tradicionālo cepeškrāsni. Atšķirībā no citiem tirgū pieejamajiem halogēna kombinētājiem, tam ir arī nerūsējošā tērauda gredzens ar režģi cepšanai tieši zem siltuma avota - halogēna lampas.
Jauda: 1400W, 220-240V 50 / 60HZ
3 līdz 5 reizes ātrāka cepšana salīdzinājumā ar tradicionālajām krāsnīm
Tilpums: 12 l, ar uzmontētu gredzenu: 17 l (12l + 5l)
Ēdienu gatavošana bez taukiem
Vienmērīga cepšana, pateicoties gaisa cirkulācijai (karstais gaiss)
Intuitīva temperatūras (65-250 °C) un darba laika (0-60 min) regulēšana
Augstas temperatūras izturīga rūdīta stikla bļoda ar iespēju
pašattīrīšanās
Zems elektroenerģijas patēriņš
Ērts pārnēsāšanas rokturis, kas darbojas arī kā slēdzis
Piederumi: apakšējā reste, augšējā reste, knaibles, nerūsējošā tērauda gredzens ar cepšanas sietu, vāka plaukts, maizes plaukts, panna ar pārklājumu, alumīnija tvaikonis, 4 metāla iesmi
Kombinētās kameras izmēri ar gredzenu: 44,5 x 33,5 x 41 cm (garums x platums x
augstums)
Piederumi:
Apakšējās un augšējās restes ļauj sakārtot 2 ēdiena kārtas
Knaibles atvieglos gatavu, karsto trauku noņemšanu
Nerūsējošā tērauda riņķis ļauj palielināt cepeškrāsns jaudu no 12 līdz 17 litriem
Uz riņķa uzliktais siets ļauj cepties augstā ietekmē
temperatūra. Perfekti piem. frī kartupeļiem, gaļai utt.
Vāka statīvs ļauj droši nolikt apsildāmo vāku
Maizes plaukts ir būtisks, lai pagatavotu kraukšķīgus grauzdiņus
Ceptu ēdienu pagatavošanai piemērota panna ar nepiedegošu pārklājumu
Alumīnija paplāte ļaus pagatavot tvaicētus ēdienus. Ieteicams ietīt
produkti, piem. pārtikas alumīnijā
Irbulīši iesmiem un gaļas grilēšanai
Ieteicamās gatavošanas temperatūras un laiki:
Vistas gaļa - 30-40 minūtes, 180-200 grādi C.
Zivis - 15-20 minūtes, 130-150 grādi C.
Cūkgaļa - 15-20 minūtes, 180-200 grādi C
Kūka - 10-12 minūtes, 140-160 grādi C.
Omārs - 12-15 minūtes, 140-160 grādi C.
Garneles - 10-12 minūtes, 150-180 grādi C
Krabis - 10-13 minūtes, 140-160 grādi C
Desa - 10-13 minūtes, 120-150 grādi C
Rieksti - 10-15 minūtes, 140-160 grādi C.
Kartupeļi - 30-40 minūtes, 180-200 grādi C.
Krutoni, cepta maize - 8-10 minūtes, 120-140 grādi C
* Tulkojums izveidots automātiski. Kļūdu gadījumā lūdzu ziņot, rakstot uz
[email protected]